Romana | Engleza

Anunturi


Pentru incercari ale variantei actuale a programului de aplicatie Telehepascan este necesara configurarea serverului cu urmatoarele aplicatii: Windows 2003 Server, IIS, Microsoft SQL 2005 Server.

Adaugat de Dorina Capatana 11.04.2007


Etapa a patra a proiectului are termenul de predare septembrie 2007. Va rugam sa pregatiti un cuprins pentru raportul de etapa.

Adaugat de Dorina Capatana 05.03.2007


Etapa a treia a proiectului a fost predata in termen.

Adaugat de Dorina Capatana 23.12.2006


Adaugare anunt

Nume utilizator

Parola


Recunoscut inca din antichitate, cancerul reprezinta astazi o problema majora de sanatate publica, prin dimensiunea implicatiilor umane, medicale, economice si sociale. Impactul social al bolii asupra pacientilor, a familiilor acestora, dar si asupra comunitatii, nu se masoara doar prin izolarea sociala si chiar stigmatizarea celor afectati, ci si prin posibilitatea pierderii locului de munca, ceea ce antreneaza dependenta economica a bolnavilor. Impactul economic se traduce in costurile directe, legate de spitalizare, personalul medical, medicamente, investigatii, costurile indirecte, reprezentate de pierderea productivitatii prin morbiditate si mortalitate prematura, precum si costurile psiho-sociale, legate de reducerea calitatii vietii, suferinta si schimbarea conditiilor de viata.


Anunturi

Pentru incercari ale variantei actuale a programului de aplicatie Telehepascan este necesara configu...detalii

Etapa a patra a proiectului are termenul de predare septembrie 2007. Va rugam sa pregatiti un cuprin...detalii

Etapa a treia a proiectului a fost predata in termen....detalii
Proiecte similare